INFORMASJON

MEDARBEIDERE

Å vite hva du vet og hva du ikke vet, det er ekte kunnskap.

– Confucius

Ole Kjetil Vik

Kiropraktor. Fysioterapeut. Daglig leder.

Ole Kjetil Vik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo i 1999 og kiropraktor ved Canadian Memorial Chiropractic College i Toronto, Canada i 2004. Han er i tillegg videreutdannet i Diagnostisk Ultralyd av muskel- og skjelettsystemet i Odense, Danmark i 2017.

Ole Kjetil ble i 2021 videreutdannet innen Svimmelhet og Vestibulære lidelser fra Høyskolen på Vestlandet i samarbeid med Balanselaboratoriet på Haukeland Universitetssykehus. Han har gjennom denne utdannelsen fått spesiell kompetanse innen diagnostisering av svimmelhetsplager, behandling av krystallsyke og rehabilitering av den svimle pasienten.

Han har tidligere drevet klinisk praksis i Bergen fra 2004 til 2009 og åpnet Hønefoss Kiropraktikk og Rehabilitering i 2009. Ole Kjetil har gjennom mange år i praksis jobbet med et bredt spekter av pasienter. Han har ved siden av behandling av akutte og langvarige nakke og ryggplager, utviklet en særlig interesse for treningsrehabilitering av plager i muskel- og skjelettsystemet.

Ole Kjetil har selv vært aktiv i mosjonsidrett og har blant annet fått med seg Trondheim-Oslo, Jotunheimen Rundt og Flanderen Rundt på sykkel som noen av høydepunktene. De siste par årene har løping tatt noe mer plass, sammen med en gjenvunnet interesse for golf fra studietiden. Sistnevnte har fint latt seg kombinere med korte avstikkere i skog og mark for å lete etter ball.

Jørgen Jevne

Kiropraktor. Fysioterapeut.

Jørgen Jevne er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo i 2008 og kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2014. I 2017 gjennomførte han videreutdanning innen diagnostisk ultralyd gjennom Dansk Ultralyddiagnostisk Selskab. 

Jørgen har jobbet i Hønefoss siden 2014 og har opparbeidet seg bred kompetanse innenfor muskelskjelettlidelser, med særskilt interesse for skulder-, hofte- og knerelaterte plager. Treningsterapi står sentralt i Jørgens praksis, oftest i kombinasjon med forskjellige typer manuelle behandlingsformer. Jørgen er medisinsk ansvarlig for ishockeylaget Ringerike Panthers og jobber tett opp mot lagledelsen og fysisk trener. 

Utover arbeidet i Hønefoss har Jørgen vært svært aktiv i faglig utvikling. Han har siden 2016 holdt foredrag om skulder i inn- og utland for flere hundre behandlere. Siden 2017 har han vært fast skribent i fagbladet Fysioterapi i Privat Praksis, hvor han skriver forskningsbaserte artikler på jevnlig basis. Han arrangerer en årlig faglig camp i Jotunheimen kalt «Faglig Høydepunkt» hvor han samler kolleger fra hele landet til faglig oppdatering. I 2020 begynte han sammen med kollega Stian Christophersen podcasten VONDT, hvor han intervjuer forskere og klinikere, og diskuterer muskelskjelettfaget. 

I 2018 ble Jørgen kåret til «Årets Kiropraktor» av Norsk Kiropraktorforening, for sin innsats innen muskelskjelettfeltet.

Ida Marie Navrud

Kiropraktor

Ida Marie var i 2014 ferdig utdannet kiropraktor fra AECC i Bournemouth, England. Hun har siden dette jobbet i Hønefoss og opparbeidet seg bred erfaring og godt nettverk for tverrfaglig samarbeid.

Hun jobber med undersøkelse, diagnostikk og behandling av akutte og langvarige plager fra muskel/skjelettsystemet. Interessefelt er generelle og spesifikke smerter og da spesielt rygg, nakke, bekken, smerter med utstrålende karakter til armer og bein, hodepine og svimmelhet.  

Hun er også opptatt av kvinnehelse, gravide, barn og unges plager fra bevegelsesapparatet samt sammensatte plager. 

Utenfor arbeidstid er Ida Marie glad i å være ute i naturen, trene og være sammen med venner og familie.